Aanleveren administratie omzetbelasting

Let op: Administraties dienen altijd voor de 10e van de maand volgend op het kwartaal ingeleverd te zijn. Voor administraties die na de 15e worden aangeleverd geldt een administratieve toeslag.

Aanleveren papieren administratie

Ben je gewend om je administratie fysiek bij ons aan te leveren? Zorg dan dat je – naast je administratie – ook je je banktransacties downloadt in MT940-formaat en deze per e-mail opstuurt. Lukt dat niet? Neem dan je bankpas en reader mee bij het langsbrengen.

Je kan de administratie ook aanleveren per (brief)post, geadresseerd aan

Jakowe Advies
Westersingel 21
9718 CB Groningen

Snelstart

Werk je met ons samen in Snelstart Online? Zorg dan dat je al je bonnen en facturen hebt toegevoegd en dat je banktransacties zijn bijgewerkt. Heb je geen bankkoppeling? Download dan je banktransacties in MT940-formaat en stuur deze per e-mail toe.

Geef ons een seintje als je administratie is bijgewerkt.

Dropbox/Google Drive

Heb je een gedeelde Dropbox- of Drive-map met ons? Zorg dan dat al je verkoopfacturen, bonnen en inkoopfacturen gescand/geĆ¼pload zijn. We hebben ook je banktransacties nodig in MT940-formaat. Maak even netjes een nieuw mapje aan voor het kwartaal dat je aanlevert en controleer zelf aan de hand van je bankafschrift of alles compleet is.

Geef ons een seintje als je alles gereed hebt. Wij krijgen geen meldingen van Dropbox en Google Drive!

Moneybird

Houd je alles bij in Moneybird? Controleer dan of je al je bonnen en inkoopfacturen hebt toegevoegd en of je bank al gesynchroniseerd is. Heb je je bank niet met Moneybird gekoppeld? Download dan je banktransacties van het afgelopen kwartaal in MT940-formaat en stuur ons dat per e-mail.

Geef ons even een seintje als je administratie is bijgewerkt.

E-mail/WeTransfer

Je mag je administratie ook per e-mail aanleveren. Eventueel met filesharing-dienst WeTransfer als het te groot is. Zorg dan dat je al je verkoopfacturen, bonnen en inkoopfacturen netjes gescand of opgeslagen hebt en download je banktransacties in MT940-formaat. Pak alles in in een zip-bestand en stuur het naar ons op.

U bevindt zich hier: jakowe-advies.nl/aanleveren-administratie-omzetbelasting