Boekhouder Drenthe

Bent u ondernemer in Drenthe en op zoek naar een boekhouder? U bent aan het juiste adres!

Voor iedere startende of ervaren ondernemer kan de boekhouding een grote opgave zijn, waar je wellicht zo min mogelijk omkijken naar hebt. Even ten noorden van de Drentse grens, in de stad Groningen, biedt administratiekantoor Jakowe Advies je de helpende hand.

Of je nu deskundig advies nodig hebt of alleen de verwerking van je dagelijkse administratie uit handen wilt geven, bij ons administratiekantoor ben je aan het juiste adres. Wij hebben als boekhouder meer dan dertig jaar ervaring en hebben een klantenbestand dat zich uitstrekt over Drenthe, Groningen, Friesland en daarbuiten. Voor een overzicht van de diensten die wij aanbieden verwijzen we graag naar onze pagina diensten.

Boekhouder zzp Drenthe

Het zelf verzorgen van je boekhouding als zzp’er is de voordeligste oplossing, maar het kost een hoop van je tijd en laat je vaak achter met de vraag of je het wel goed doet. Bovendien is het moeilijk in kaart te brengen hoe goed je concurreert met andere bedrijven in Drenthe. Indien je niet zo boekhoudkundig onderlegd bent en wanneer je geen rompslomp wilt, dan is het mogelijk om je boekhouding door Jakowe Advies te laten verzorgen. Je kunt je facturen, afschriften en bonnetjes eens per kwartaal of maandelijks bij ons inleveren en wij verwerken het dan voor je in ons boekhoudkundig systeem. Je hoeft voor je bezoek aan je boekhouder Drenthe niet eens noodzakelijk te verlaten, want het kan allemaal digitaal via bijvoorbeeld Dropbox.

Boekhouden zoals jij het wilt

Je boekhouding uitbesteden in Drenthe op de manier zoals je het zelf wilt. Wij bij Jakowe Advies zijn je graag van dienst.

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken!

Jakowe Advies heeft momenteel helaas geen plek voor nieuwe klanten.Lees meer
+