Boekhouder Groningen

Ben je op zoek naar een boekhouder in Groningen? Als startende ondernemer kun je waarschijnlijk enige hulp gebruiken bij het inrichten van je administratie. Administratiekantoor Jakowe Advies – goed bereikbaar in hartje Groningen – biedt de helpende hand. Ook voor de doorgewinterde ondernemer is het uiteraard mogelijk om de boekhouding aan ons uit te besteden. Zo houd je tijd over voor het ondernemen en laat je de administratie over aan professionals. Jakowe Advies is een administratiekantoor uit Groningen met meer dan dertig jaar boekhoudkundige ervaring. Als boekhouder ondersteunen wij meer dan tweehonderd Groningse bedrijven – en natuurlijk ook een aantal bedrijven van buiten Groningen. Wij ondersteunen je graag bij je administratie en geven deskundig ondernemers- en personeelsadvies. Voor een overzicht van onze diensten verwijzen wij naar de pagina Diensten.

Boekhouder Groningen

De boekhouding is het meest cruciale aspect van elke zakelijke onderneming, of het bedrijf nu groot of klein is. De boekhouding alleen al kan je vertellen of jouw onderneming winst maakt of met verlies draait en hoe goed je concurreert met andere bedrijven uit de regio Groningen of zelfs daarbuiten. Maar de boekhouding kan jou ook helpen om de voordelen van nieuwe strategieën en machines die worden geïntroduceerd in het bedrijf te analyseren. Als gespecialiseerd administratiekantoor geven wij je inzicht in de voortgang van je bedrijf en helpen we je tijdig bijsturen daar waar dat nodig is. Dagelijkse grote en kleine beslissingen zijn belangrijk voor de groei van je onderneming. De betrouwbaarheid van die beslissingen neemt toe wanneer je een duidelijk beeld hebt van je cijfers. Wij helpen je daar als boekhouder in Groningen bij.

Administratiekantoor in Groningen gezocht?

Het is altijd een goed idee om als ondernemer de administratie uit te besteden, vooral als je er weinig van snapt of er gewoonweg geen zin in hebt. Door je boekhouding bij ons onder te brengen kan je je zelf richten op de groei van je onderneming. Bijvoorbeeld tijdens een gezellige netwerkborrel, of eentje zonder je netwerk. Dan doen wij ondertussen de boekhouding en administratie wel.

Boekhouder voor iedereen in Groningen (maar ook daarbuiten)

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je op zoek naar een boekhouder in Groningen? Of kan je met “ja” antwoorden op één van de vragen hieronder. Neem dan direct contact op met ons administratiekantoor via de pagina Contact. Wij zullen dan snel contact opnemen om een afspraak te maken op ons kantoor in Groningen voor een kennismaking.

✓ Heb je een onderneming Groningen of overweeg je in Groningen voor jezelf te gaan beginnen?
✓ Zoek je een boekhouder of wil je je door een boekhouder laten bijspijkeren op het gebied van omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting of meer algemene ondernemersvragen?
✓ Ben je toevallig in Groningen en heb je niet te stillen trek in een kop koffie?

Bezoekadres:

Jakowe Advies
Westersingel 21
9718 CB Groningen

U bevindt zich hier: jakowe-advies.nl/boekhouder-groningen